MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pokrój mięso na kawałki. Posyp je mąką pszenną i wymieszaj.
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką. To pomysł nie tylko na obiad. Jak zrobić miękki gulasz wieprzowy? Oto 3 niezawodne zasady

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 2

Pokrój mięso na kawałki. Posyp je mąką pszenną i wymieszaj.

Zobacz również

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Kobieta z Ostrowca oszukana. Ktoś podawał się za jej ciocię

NOWE
Kobieta z Ostrowca oszukana. Ktoś podawał się za jej ciocię

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód