MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Euro 2024. Dania - Serbia 0:0. Serbowie żegnają się z Euro

Euro 2024. Dania - Serbia 0:0. Serbowie żegnają się z Euro

Wielkie emocje w strefie kibica w restauracji PaTaThai! [ZDJĘCIA]

Wielkie emocje w strefie kibica w restauracji PaTaThai! [ZDJĘCIA]

Polecamy

Wyjątkowe naleśniki z musem jagodowym. Dzieci zajadają aż im się trzęsą uszy

Wyjątkowe naleśniki z musem jagodowym. Dzieci zajadają aż im się trzęsą uszy

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać

Ośrodek Chopinowski w Szafarni zaprasza na Kujawsko-Pomorskie Dni Szlaku św. Jakuba

Ośrodek Chopinowski w Szafarni zaprasza na Kujawsko-Pomorskie Dni Szlaku św. Jakuba