MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiący łosoś smażony na maśle. Przepis na soczystą rybę z patelni z sosem maślano-cytrynowym. Jak prawidłowo usmażyć łososia?

Krok 3. Łosoś smażony na maśle

Usmaż rybę na maśle klarowanym na złoty kolor. Zdejmij łososia z patelni, dodaj odrobinę masła, sok z cytryny, natkę pietruszki i wymieszaj. Polej takim sosem usmażone filety.

Zobacz również

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Kobieta z Ostrowca oszukana. Ktoś podawał się za jej ciocię

NOWE
Kobieta z Ostrowca oszukana. Ktoś podawał się za jej ciocię

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód